Altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens met de devices van Dell

Renate heeft een fulltimebaan en spendeert merendeel van haar tijd buiten het kantoor. Op andere vestigingen, thuis of in een café. Devices waarmee ze altijd en overal toegang heeft tot bedrijfsgegevens zijn dus essentieel. Ze maakt veelvuldig gebruik van haar smartphone, tablet en notebook.

Buitenshuis op andere vestigingen van haar kantoor of tijdens een event, heeft Renate altijd toegang tot haar gegevens via haar lichtgewicht Lattitude Laptop die ze meeneemt in een handzame tas. Op kantoor heeft ze een 24 inch 1080p E2417H scherm staan. Ze kan altijd eenvoudig haar verschillende devices met elkaar en het internet koppelen met de Dell Business WD15 dock. Via haar headset draadloze headset kan ze eenvoudig bellen en multitasken tegelijkertijd.

Dell Premium Support
Een Remote Worker moet altijd en overal up and running zijn. Snelle en eenvoudige support is daarom belangrijk! Dankzij Dell Premium Support met SupportAssist kunnen de experts van Dell problemen ontdekken voordat u er last van krijgt, en deze problemen snel oplossen zodat u weer verder kunt. Als het probleem niet op afstand opgelost kan worden, komt een van onze zeer ervaren technici naar u toe.
Bekijk het Remote User aanbod van Dell
Dell E2417H Monitor │3989375

Dell Business Dock │4426225

Dell Pro Stereo Headset UC150 │4203343

Dell Latitude 5590 │4879325

Dell Professional Briefcase │4138679

 

 

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)