Een laatste td.loyalty-spurt, go!

Het zijn de laatste weken van onze Q4 td.loyalty incentives, dus een laatste spurtje kan het verschil maken en ervoor zorgen dat u er ook bij bent.

 

Tot eind januari kan u met het td.boomerang-programma punten sparen voor onze exclusieve eindejaarsincentive naar het adembenemende Argentinië en Patagonië. Hoe meer punten u verzamelt, hoe meer kans u maakt om te winnen.

Check nu uw score en ontdek meteen of u bij de (voorlopige) winnaars behoort

 

Niet vergeten: Dit kwartaal wordt de wild card uitgereikt.
De punten die u behaald heeft bij de kwartaalincentives, gaan automatisch naar uw jaarteller. Zo dingt u mee voor de wildcard. De firma die de meeste punten verzamelt op zijn jaarteller, mag mee op onze eindejaarsincentivereis naar het land van Eva Perón, een schitterende prijs.

 

 

De SMB-resellers die houden van snelle wagens worden dit kwartaal met SMB Express serieus in de watten gelegd. Niet minder dan 20 winnaars mogen een race-initiatie op het circuit van Mettet meemaken met een legendarische porsche.

Check nu uw score en ontdek of u een hogere versnelling moet schakelen

 

De Retail Partner-klanten kunnen zich naar goede gewoonte weer verlekkeren op een culinaire incentive. Naast de promoties op retailmaat krijgen de retailklanten een gepersonaliseerde groeitarget. 30 winnaars mogen kiezen uit 4 culinaire klasserestaurants en genieten van een overheerlijk diner.

Zin om eens lekker te gaan eten in een van volgende restaurants?

  • Brasserie Julie (Dilbeek)
  • La Bru’sserie (Durbuy)
  • Het Gebaar (Antwerp)
  • Vrijmoed (Gent)

Controleer nu uw score voor Retail Partner Q4

 

U ziet het, er is een programma voor iedereen.
Hoe meer producten u van de deelnemende fabrikanten per programma aankoopt, hoe meer punten u spaart en hoe sneller u in aanmerking komt om te winnen.
Dus tot 31 januari sparen maar!

Alle info via onze td.loyalty-website.

Vragen? Stel ze aan uw sales of stuur een berichtje naar het td.boomerang team

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)