Met td.gaming een dag gameplezier op de grootste LAN-party van België!

“Gamers don’t die, they respawn”

Dit jaar kan u voor het eerst samen met td.gaming en de Tech Data gaming community genieten van een dag vol gameplezier en winnen op de grootste LAN-party van Belgïe!

We hebben samen met de deelnemende gaming vendors een aparte VIP gaming area, met voorbehouden plaatsen, lounge en demo area. Aangezien de Counter Strike Gun Game fun-compo “powered by Tech Data” is, hopen wij één van onze gasten op het podium te zien schitteren!

En waarom u niet?
Winnaars gaan met prachtige prijzen naar huis!

“What doesn’t kill you gives you XP”

Hoe kan u erbij zijn?

Koop tussen 14 januari en 15 februari gaming producten van de deelnemende vendors en maak kans om duo-tickets te winnen voor een unieke VIP gaming experience op het Frag-O-Matic event.

“You don’t stop gaming because you grow old, you grow old because you stop gaming!”

Zin om samen met honderden gamers ‘Rush B! No stop!’ te schreeuwen op de grootste LAN-party in town?

 

 

Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met uw sales.

Please follow and like us:

Cookievoorkeuren

Our website uses cookies. Below, we briefly explain which cookies we use. You can choose not to allow the placement of analytical and/or marketing cookies. You can change your preferences at any time by clicking ‘Cookie Preferences’ in the footer of our website. You can also revoke or grant your permission(s) there. We store cookies to record your cookie preferences. More information about the cookies and the purposes for which specific cookies are stored, who stores these cookies (the provider), and the storage duration of cookies can be found in our Cookie Policy.

  • Altijd aan

    Our websites cannot function properly without certain cookies. These cookies are necessary for the proper functioning of the website, to comply with the law (e.g. being able to demonstrate which cookie preferences you have set) or required for the security of our systems. You cannot disable these cookies.

  • These cookies, also known as statistical cookies, enable us to further develop and improve the functionality of our website by analysing the use of the website. These cookies send information back to our data analytics tools: Google Analytics from Google LLC or Hotjar from Hotjar Ltd.

  • Marketing cookies (tracking cookies) enable us to collect information about your internet behaviour. This allows us to tailor our online marketing campaigns and web content to your interests.

Enjoy this blog? Please spread the word :)