Tech Data ontvangt 4 channel awards. Dank u voor het vertrouwen!

Gisteren werden in de Event Lounge in Brussel de prestigieuze Channel Awards 2019 uitgereikt aan bedrijven en personen die het afgelopen jaar in de ogen van de Belgische IT-channel de beste prestaties hebben geleverd. De winnaars van de Channel Awards werden op de avond zelf bepaald via stemming met live stemmodule.

We zijn enorm trots om u te vertellen dat we vier van de vijf nominaties hebben binnengehaald.

  1. Best Distributor – Tech Data
  2. Personality of the year – Filip Waelkens
  3. Best Channel Campaign – td.boomerang
  4. Best Account Manager – Anja Demartin

Een fijne blijk van erkenning en vertrouwen van onze partners, zowel klanten als leveranciers. Dit is voor ons een sterke motivatie om ook in 2019 hard door te werken en u te tonen dat we uw vertrouwen waard zijn.

Bedankt dus aan al onze partners!

Please follow and like us:

Enjoy this blog? Please spread the word :)